avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa terminarea liceului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa terminarea liceului

Buna ziua. As avea o intrebare la dumneavoastra. De curand am terminat liceu dar am ramas corijent. intrebarea mea este daca pot sa obtin acel somaj dupa terminarea liceului de pe acum.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:55, 5 Iunie 2012
1. Daca ati ramas corigent nu inseamna ca ati terminat liceul sau ca sunteti absolvent de liceu.

2. Absolvent de liceu este cel care a promovat ultimul an (chiar daca nu a sustinut si promovat examenul de bacalaureat).

3. Mergeti si la Agentia de Somaj sa aflati punctul de vedere al institutiei care aproba si plateste indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ... Stefanpetru05 Stefanpetru05 Buna ziua. Nu imi elibereaza diploma de terminare liceu,pe motiv ca am ramas corigent la o materie. Este legal,sau cum functioneaza? (vezi toată discuția)
De cand curg cele 60 de zile de la absolvirea unei institutii de invatamant ? rrobyfm rrobyfm Buna ziua. am o cunostinta care a absolvit liceul in sesiunea IUNIE-IULIE 2011. V-as ruga sa-mi spuneti si mie de la ce data se scurg cele 60 de zile in care ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie de somaj daca nu dau bacalaureatul? Alexandere Alexandere Am si eu o intrebare,am terminat de curand liceul \\"12 clase\\" si m-am inscris la bac,dar nu cred ca doresc sa dau bacul anul acesta.Intrebarea este daca nu ... (vezi toată discuția)