avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

O doamna careia i-a decedat sotul ,a beneficiat de pensie de urmas avand calitatea de sotie la data decesului sotului,iar dupa 5 ani s-a recasatorit pastrand numele sotului decedat ,dar a pierdut pensia de urmas., apoi a divortat. Intrebarea este daca doamna divortand, mai poate reveni la pensia de urmas dupa primul sot decedat? doamna a purtat tot timpul numele sotului decedat. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas RoibuA RoibuA Buna ziua am si eu o intrebare:tatăl meu a decedat acum 18 ani iar mai tarziu mama mea s-a recăsătorit adică acum 10 ani divortand la 6 luni după si ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor....ptr mamele cu 3 copii. Piticul74 Piticul74 Buna seara. Am o intrebare va rog...dc soacra mea sa recasatorit dupa decesul sotului care era pensionar mai poate beneficia de pensie dupa urma lui?avand in ... (vezi toată discuția)
O pensionara poate beneficia de gratuitati (curent, carbune) dupa decesul sotului? af50 af50 Buna ziua. As dori sa stiu daca o pensionara poate beneficia de gratuitati (curent, carbune) dupa decesul sotului , in conditiile in care aceasta a fost ... (vezi toată discuția)