avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice GARANTIE DE PARTICIPARE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

GARANTIE DE PARTICIPARE

Buna ziua!
Doresc sa ma ajutati cu o problema referitoare la o licitatie la care am participat. In caietul de sarcini scria:"Se va constitui în suma fixa în valoare de 1000 lei prin orice instrument de garantare conform celor prevazute la art.86 din HG nr. 925/2006" si am platit, conform legii, 500 lei , fiind IMM. Am fost respinsi (noi si inca 3 participanti) in baza art. 333, al.3, lt.b din HG 925/2006. este legala respingerea sau o putem contesta? Astept cat mai repede raspunsul D-voastra. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:17, 5 Iunie 2012
In cazul in care impreuna cu celelalte documente depuse, ati facut dovada ca sunteti IMM, puteti contesta.
Puteti contesta daca ati depus dovada de IMM, asa cum a spus colegul bfcoby, in masura in care garantia depusa respecta si forma si valabilitatea ceruta prin fisa de date, fiind vorba doar de cuantum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie de participare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. In cadrul unei licitatii organizate de catre RA-APPS se solicita o garantie de participare de o anumita valoare. Este legal ca un ofertant sa ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica-garantie de participare danpopovici danpopovici Buna ziua, Am participat la o licitatie publica pentru atribuirea unui contract de servicii. Autoritatea contractanta a cerut o garantie de participare in ... (vezi toată discuția)
Garantie participare si retinere cnsc ibitza78 ibitza78 1. Am observat ca unele autoritati contractante solicita o garantie de participare egala cu suma retinuta in caz de contestatie respinsa de CNCS (art. 278^1 ... (vezi toată discuția)