avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cedare custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cedare custodie

In conditiile in care custodia copiilor este data de o instanta judecatoreasca, aceasta poate fi "cedata " la notar, celuilalt parinte sau trebuie deschisa actiune pentru reincredintarea copiilor.
Cel mai recent răspuns: 72NYK , utilizator 10:55, 6 Iunie 2012
Este necesară o hotărâre judecătorească de reîncredinţare. Custodia copilului nu poate face obiectul unui act notarial.
Fara aceasta reincredintare judecatoreasca eu chiar daca am drept de munca in alta tara din UE copii nu pot beneficia de alocatie platita de statul respectiv, nu pot sa-i inscriu la scoala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minorul nu vrea sa se intoarca la parintele care detine custodia lazaris lazaris sunt in proces de reincredintare a custodiei,dar sunt nevoita sa plec in strainatate,la locul de munca.Baiatul vrea sa mearga cu mine dar tatal lui nu il ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale 72NYK 72NYK In urma cu ceva timp am plecat intr-o alta tara (UE) sa muncesc si am obtinut drept de munca acolo. Am hotarat impreuna cu fosta sotie care are custodia ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)