avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... ASIGURARI SOCIALE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

ASIGURARI SOCIALE

In urma cu ceva timp am plecat intr-o alta tara (UE) sa muncesc si am obtinut drept de munca acolo. Am hotarat impreuna cu fosta sotie care are custodia copilului pentru o perioada ca acesta sa vina sa locuiasca cu mine. In acest caz cand eu nu am custodia, ci doar acordul dat la notar pot sa-l inscriu la scoala, poate beneficia de sistemul de asigurari din tara respectiva?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:22, 12 Iunie 2012
Puteti sa il inscrieti la scoala dar pentru a beneficia de sistemul social trebuie vazuta legislatia statului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare custodie 72NYK 72NYK In conditiile in care custodia copiilor este data de o instanta judecatoreasca, aceasta poate fi \"cedata \" la notar, celuilalt parinte sau trebuie deschisa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua. Dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ani) sa locuiască la presupusul amant care și acesta are la randul său doi copii, eu ca tată ... (vezi toată discuția)
Custodie castigata in strainatate kokostark kokostark Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie. Sunt plecata din tara de 7 ani si am lucrat in toti acesti ani, fara intrerupere, avand ... (vezi toată discuția)