avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen prescriptie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen prescriptie

Buna ziua.
Referitor la un contract de furnizare utilitati (gaz) incheiat in prezent, care credeti ca ar fi termenul de prescriptie in care furnizorul de gaz poate solicita plata gazului livrat? Eu zic ca e vorba despre termenul general de 3 ani, negasind nicio exceptie in Nocul Cod civil in acest sens.
Am insa un dubiu rezultat din faptul ca acel furnizor a tinut ca in contract sa fie prevazut expres termenul de 3 ani, gandindu-ma astfel ca ar fi putut fi totusi aplicabil un termen mai scurt.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mircealupea , utilizator 16:30, 6 Iunie 2012
da, functioneaza termenul general de prescriptie de 3 ani
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescriptie mircealupea mircealupea Buna ziua. Referitor la un contract de furnizare utilitati (gaz) incheiat in prezent, care credeti ca ar fi termenul de prescriptie in care furnizorul de gaz ... (vezi toată discuția)
Penalitati catre furnizorii de servicii cristih11 cristih11 care este termenul de prescriptie pentru penalitati datorate catre furnizorul de energie termica in cazul unei asociatii de proprietari ?asociatia a primit ... (vezi toată discuția)
Datorii de 3 ani. sa le platesc? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am si eu o problema. Zilele trecute mi-a venit o notificare de la un fost furnizor cum ca nu am achitat 2 facturi intocmite in luna februarie 2006. ... (vezi toată discuția)