avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbat carte de identitate expirata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbat carte de identitate expirata

buna ziua ! ma numesc emilia si sunt din Bucuresti pensionara,,si am urmatoarea intrebare : in cazul in care mi-a expirat cartea de identitate trebuie sa merg la casa de pensii cu c.i cea noua si la posta sa anunt? multumesc pt ajutor ,
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:30, 5 Iunie 2012
Nu. Oricum la ridicarea pensiei, daca o ridicati de la posta se vede noua serie si nr. de buletin. Daca o ridicati de pe card nu este necesar. Casa de pensii daca are nevoie de copii dupa acte va trimite acasa o instiintare.
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situaţie încurcată, am pierdut cartea de identitate(expirată) a mamei mele, eu fiind în calitate de împuternicit. Andreibas Andreibas Buna ziua, Mă confrunt cu o situaţie încurcată. Mama mea a venit în ţară în Iulie 2014 pentru a-şi schimba buletinul care trebuia sa expire în ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Katrinna Katrinna Buna seara ! Am si eu o problema cu o domniosoara . Am vb cu ea pe mercador.ro sa facem un schimb de haine si sa mergem pe incredere. Ea mi-a trimis o fusta, ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu echinacee echinacee Buna dimineata! in calitate de pensionar,mi-am schimbat domicililu ,am un nou act de identitate cu o noua adresa; trebuie sa merg sa depun cerere si copie ... (vezi toată discuția)