Buna dimineata!
in calitate de pensionar,mi-am schimbat domicililu ,am un nou act de identitate cu o noua adresa;
trebuie sa merg sa depun cerere si copie dupa noul act la casa de pensii pentru a putea primi banii la of postal de care apartin acum?
multumesc!
Daca aveti un nou domiciliu si un nou act de identitate, trebuie sa anuntati printr-o adresa Casa de Pensii pentru a va putea trimite banii la noua locuinta. Mai simplu ar fi daca ati cere sa va vireze suma intr-un cont bancar. Oricum, sfatul meu este sa anuntati in scris si sa atasati o copie a noii carti de identitate, toate institutiile si colaboratorii (finante, banci, sanatate, asigurator) pentru a va trimite orice corespondenta pe adresa noua.
multumesc!
asa voi proceda;
ar fi fost mai simplu daca intr-adevar era un card bancar,dar avand infiintata poprire nu pot deschide niciun cont bancar!
multumesc!
multumesc!
in cazul in care domiciliu il schimb dintr-un cartier in altul mai este valabil ,, Facem precizarea că plata drepturilor de pensie se va efectua de către casa expeditoare pentru o perioadă de încă 3 (trei) luni calendaristice prin mandate poștale cu dungă albastră, la noua adresă de domiciliu a pensionarului.,,?
sau luna urmatoare deja ridic banii de la of postal de unde am noua adresa?