avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

schimbare domiciliu

Buna dimineata!
in calitate de pensionar,mi-am schimbat domicililu ,am un nou act de identitate cu o noua adresa;
trebuie sa merg sa depun cerere si copie dupa noul act la casa de pensii pentru a putea primi banii la of postal de care apartin acum?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: echinacee , utilizator 21:07, 17 Septembrie 2016
Buna dimineata!

Daca aveti un nou domiciliu si un nou act de identitate, trebuie sa anuntati printr-o adresa Casa de Pensii pentru a va putea trimite banii la noua locuinta. Mai simplu ar fi daca ati cere sa va vireze suma intr-un cont bancar. Oricum, sfatul meu este sa anuntati in scris si sa atasati o copie a noii carti de identitate, toate institutiile si colaboratorii (finante, banci, sanatate, asigurator) pentru a va trimite orice corespondenta pe adresa noua.

Multa sanatate!
multumesc!
asa voi proceda;
ar fi fost mai simplu daca intr-adevar era un card bancar,dar avand infiintata poprire nu pot deschide niciun cont bancar!
multumesc!
Gasiti raspunsul aici:

[ link extern ]

[ link extern ]
multumesc!
in cazul in care domiciliu il schimb dintr-un cartier in altul mai este valabil ,, Facem precizarea că plata drepturilor de pensie se va efectua de către casa expeditoare pentru o perioadă de încă 3 (trei) luni calendaristice prin mandate poștale cu dungă albastră, la noua adresă de domiciliu a pensionarului.,,?
sau luna urmatoare deja ridic banii de la of postal de unde am noua adresa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare dosar pensie la domiciliul nou in alt judet paicaflorica paicaflorica Va multumim ca existati Am cumparat o locuinta in alt judet,luna viitoare urmeaza sa incheiem contractul vanzare cumparare.Pensia o ridic cu cardul.Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu pensie urmas emma_c emma_c Buna ziua, Copilul meu beneficiaza de pensie de urmas de pe urma tatalui sau. Intre timp am schimbat domiciliul intr-un alt judet si nu stiu cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Transfer dosar de pensii marinescu e marinescu e pot cere transferul unui dosar de pensii de la cjp care l-a intocmit si unde am domiciliul stabil , la alta cjp , unde locuiesc de doi ani , pe baza vizei de ... (vezi toată discuția)