avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor pentru acte SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor pentru acte SRL-D

Buna seara,

Doresc sa infiintez o societate SRL-D si m-am impotmolit cu actele:

- Dovezi privind efectuarea varsamintelor aporturilor subscrise de asociati la capitalul social (copii) - nu inteleg, trebuie sa fac un cont la banca pe numele firmei si sa vars capitalul social care este minim 200 lei?

- Declaratiile date pe propria raspundere, dupa caz, de catre fondatori/administratori/cenzori sau persoane fizice reprezentante ale persoanei juridice numita administrator sau cenzor, din care sa rezulte ca indeplinesc conditiile legale pentru detinerea acestor calitati(original) - exista o declaratie tip pe care o iau de la ONRC?

- Specimenele de semnatura ale reprezentantilor societatii (original) - pe acestea unde le fac?

- Certificatele de cazier fiscal - acestea de unde le iau avand in vedere ca nu sunt din Bucuresti si nu am nici rezidenta si nu detin in proprietate nici un bun sau imobil?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Admirom , utilizator 19:24, 11 Iulie 2012
Ok multumesc mult de tot! O sa incerc sa ii mai stresez pe cei de la ONRC.
O seara buna!
Buna seara! PFA si-a inchis activitatea, doreste sa infiinteze un SRL-D, intrebarea este daca poate s-o faca si daca beneficiaza de facilitatile acordate acestora?!
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2012
orber, utilizator
Daca sunt respectate conditiile din art. 2 alin 1 lit b) si c) din OUG 6/2011 atunci puteti sa infiintati SRL-D si sa obtineti facilitatile de acordare AFN.
[ link extern ]
?Vroiam sa va mai intreb daca sunt 2 asociati trebuie sa dea ambii declaratiia pe propria raspundere din care sa rezulte ca sunt reprezentantii legali ai firmei,nu?

Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2012
ElenaComanescu, utilizator
pentru asistenta infiintare SRL-D si proiecte de finantare sunati la 0768 149 845. Experienta in domeniu si exemple de proiecte acceptate
de principiu din partea OTIMM si CEC bank.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl sethgabriela sethgabriela buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu primii pasi ce trebuie urmati pentru infiintare srl, ce documentatie trebuie depusa la Reg Comertului si ... (vezi toată discuția)
Rugaminte mare !!!!!! raluca26 raluca26 :-/ cum se poate deschide un centru de traduceri ? e nevoie de ceva atestate de limba ? daca da cum se pot obtine. Este vreo lege care reglementeaza tipul asta ... (vezi toată discuția)
Firma poloneza annemona2000 annemona2000 Buna ziua, Colaborez cu o firma poloneza care doreste infiintarea unei societati SRL sau reprezentanta in Romania. Firma va fi de recrutare/ plasare forta ... (vezi toată discuția)