avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum scap de cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum scap de cazier?

am fost oprit de politie cu numerele expirate la masina si cu permisul suspendat.am mai postat in urma cu cateva saptamani dar atunci nu am realizat gravitatea situatiei si nu am insistat.Va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac pentru a scapa de cazier sau chiar puscarie.am doar 19 ani si cazier la varsta asta ma va distruge.puteti sa ma contactati la adresa pe mail sau pe messenger la adresa tomy0189@yahoo.com. Orice sfat, orice ajutor este bine venit
Ultima modificare: Miercuri, 24 Decembrie 2008
mobutu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:24, 27 Decembrie 2008
luati legatura cu un avocat pentru a va asista la urmarirea penala, penmtru ca o sa ni se intocmeasca dosar penal
Putine sanse de a scapa. Puscarie nu o sa faceti. Cel mai grav o condamnare cu suspendare. Cazier veti avea mai mult ca sigur. Recomand un aparator.
Da, inchisoare sunt slabe sanse sa faceti.
Incercati sa va angajati un avocat din localitatea unde are loc urmarirea penala si poate aveti noroc.
Sper ca nu s-a facut inca trimiterea in judecata.

avocat Claudiu Lascoschi
De ce oare angajarea unui avocat este vazuta ca o ultima solutie?Cand este, de cele mai multe ori, prea tarziu si este vazuta ca o varianta de evitat pe cat posibil?Oricum, in cel mai "rau" caz onorariul se plateste doar daca se ofera si garantii, nu?
Incercati cat mai urgent sa va angajati un avocat.Asta pana nu ati apucat sa dati nenumarate declaratii "sugerate".
"Baietii" sunt "de treaba" pana surprind toate elementele constitutive (si nu ma refer la avocati).
Ati savarsit , in concurs ideal , 2 infractiuni : conducere cu nr de inmatriculare expirate, si conducerea cu permisul suspendat, ambele prevazute in O.U.195/2002.
totusi , avand in vedere ca este prima abatere in acest sens , exista posibilitatea scoaterii de sub urmarire , si a aplicarii unei amenzi administrative de catre procuror .
Se poate dispune , de asemenea , si trimiterea in judecata , instanta de judecata putand dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei.Prima varianta amintita de mine este si cea mai favorabila.Conduita posterioara savarsirii infractiunii este foarte importanta : nu ramaneti in pasivitate , organizati -va corect apararea.
Urmati sfatul colegilor :angajati-va un avocat intrucat pericolul social al celor doua infractiuni savarsite de dvs nu este unul derizoriu.

Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis IrinaAndreea IrinaAndreea in cazul in kre sentinta a fost de 1-3 ani cu suspendare...ce sansa mai este sa scap cu cazierul nepatat...eventual doar cu o amenda penala....?! (vezi toată discuția)
Accident si alcoolemie cristian88 cristian88 Buna ,ma numesc Cristi am 20 de ani si sunt student in anul 2. In noaptea de revelion am tamponat in spate o masina care stationa pe banda de mers avand ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ionutdaniel ionutdaniel am condus sub influenta alcoolului adik mia iesit in alcooltest 1,20: si ma vut numerele expirate de altfel si permisul imi era suspendat ,am intrat cu ... (vezi toată discuția)