avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezbatere mostenire

Spuneti-mi ,va rog ,in cazul in care vecinii nu semneaza anexele 1 ,2 pentru dezbaterea mostenirii,ce se poate face ?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 11:43, 6 Iunie 2012
Succesiunea este dezbatuta de mostenitori, ce treaba au vecinii? Anexele 1 si 2 din ce lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pentru o casa elenagabi elenagabi Va rog mult sa-mi spuneti daca pentru a face succesiunea pentru casa tatalui meu (o garsoniera) am nevoie de adeverinta de la Fisc (sau este suficienta factura ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire maria6009 maria6009 Buna ziua, Suntem 9 frati, mama traieste iar tatal este decedat de 13 ani (in familie sunt 14 nepoti). Unul dintre fratii mei doreste ca noi ceilati 8 sa-i ... (vezi toată discuția)
Mostenire-procedura in cazul in care mostenitorii directi (copiii defunctului) vor sa renunte la mostenire in favoarea unui nepot (copil al unuia dintre copiii defunctului) aureliao2015 aureliao2015 Buna dimineata Care este procedura in cazul in care mostenitorii directi (copiii defunctului) vor sa renunte la mostenire in favoarea unui nepot (copil al ... (vezi toată discuția)