Va rog mult sa-mi spuneti daca pentru a face succesiunea pentru casa tatalui meu (o garsoniera) am nevoie de adeverinta de la Fisc (sau este suficienta factura cu plata impozitului pe anul in curs). De asemenea, va rog sa-mi spuneti daca am nevoie de martori (şi câţi) şi, dacă da, dacă aceşti martori pot fi rude cu mine.
ªi, cu scuzele de riogoare, o ultimă întrebare: dacă tatăl meu are, pe lângă această garsonieră, şi un teren, însă pentru acesta din urmă nu are încă titlul de proprietate (cel puţin aşa ştiu, că este în litigiu cu primăria locala pentrru acordarea titlului de proprietate), pot face succesiunea doar pentru garsonieră? De litigiul cu terenul respectiv s-a ocupat în instanţă sora tatălui meu, nu sunt în relaţii bune cu ea şi, de altfel, nu prea mă interesează terenul respectiv. Aşadar, această a treia întrebare este, pe scurt: dacă eu nu am cunoştinţă decât de această garsonieră ca fiind în proprietatea tatălui meu pot face succesiunea pentru ea iar, ulterior, dacă aflu de existenţa vreunui alt bun, să fac atunci succesiunea? Vă mulţumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns:
elenagabi , utilizator
20:42, 22 Iulie 2013