avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare

Imi poate spune cineva carea si-a recuperat taxa auto cam in cit timp de la depunerea cererii si hotaririi irevocabile administratia fiscala ia returnat banii?
Cel mai recent răspuns: qwerta , utilizator 15:57, 6 Iunie 2012
In acest moment exista o grila de calculare a taxei auto, aparuta in luna ianuarie 2012, ei bine am depus contestatie privind taxa auto, am avut termen 30 zile, dar am fost instiintata ca nu mi se restituie nimic deoarece conform ultimei grile trebuia sa platesc 2.300 lei, nicidecum 1.600 lei achitati in 2010 cand am inscris masina. Trebuie sa mergeti la administratia financiara sa completati un formular, copie talon, buletin, act de cumparare. Nu trebuie sa aveti nici o hotarare pt restituirea acestei taxe, trebuie sa solicitati decat.
Nu ai inteles intrebarea.Eu in prezent am o hotarire a instantei prin carea trebuie sa mi se restituie tazxa platita in 2008
Daca hotararea este definitiva si irevocabila in 45 zile finantele va restituie suma.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

intrebare recuperare taxa alina1968 alina1968 Buna ziua! Am inmatriculat masina pe 26.07.2011. Este un PEUGEOT din 2008 cu filtru de particule si am platit o taxa de 2.849,00 lei. Cum fac cererea de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto vladpasca vladpasca am platit taxa auto in martie 2009 iar acum vreau sa o recuperez care ar fii sansele de reusita si ce pasi ar trebui urmati.va multumesc:) (vezi toată discuția)
Restituirea taxei de poluare Augusta2010 Augusta2010 Buna ziua! Pentru ca vreau sa intreprind demersurile pentru recuperarea taxei de poluare platita in 2008, as avea nevoie de cateva raspunsuri la intrebarile ... (vezi toată discuția)