avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

am platit taxa auto in martie 2009 iar acum vreau sa o recuperez care ar fii sansele de reusita si ce pasi ar trebui urmati.va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: vladpasca , utilizator 17:53, 26 Septembrie 2013
nu ma juta nimenea cu un raspuns ms
Mergeti la Administratia financiara, unde ati platit taxa, completati un formular tip, copie dupa talon, cartea de inmatriculare si buletin, plus acestea in original, depuneti si asteptati raspunsul lor care poate dura si 45 zile. Trebuie sa aveti grija sa nu intarziati cu depunerea actelor pt recuperarea taxei, pt a nu se prescrie, mai aveti un an si cateva luni la dispozitie.
daca raspunsul este negativ atunci trebuie sa dau statul in judecata?ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea taxei de poluare Augusta2010 Augusta2010 Buna ziua! Pentru ca vreau sa intreprind demersurile pentru recuperarea taxei de poluare platita in 2008, as avea nevoie de cateva raspunsuri la intrebarile ... (vezi toată discuția)
Recuperare qwerta qwerta Imi poate spune cineva carea si-a recuperat taxa auto cam in cit timp de la depunerea cererii si hotaririi irevocabile administratia fiscala ia returnat banii? (vezi toată discuția)
intrebare recuperare taxa alina1968 alina1968 Buna ziua! Am inmatriculat masina pe 26.07.2011. Este un PEUGEOT din 2008 cu filtru de particule si am platit o taxa de 2.849,00 lei. Cum fac cererea de ... (vezi toată discuția)