Buna dimineata,
Ma nelinisteste faptul ca sunt deranjata mereu de un si jumatate de comodanta, ca a avut ganduri ascunse pe care nu mi le-a facut cunoscute inainte de a incheia contractul,ulterior mi -a spus ca scopul ei a fost ca eu sa suport tot timpul deranjul, cheltuielile si pe toti "musafirii " sai, lucru ce nu a fost discutat de mine si de fiica sa si nici cu ea.
Ma mai nelinisteste faptul ca ma ameninta mereu ca ma da afara si face presiuni asupra mea si m-am cam saturat sa fiu rabdatoare si politicoasa, trebuie sa existe o modalitate de a-i explica legal ca unde-i lege, nu-i tocmeala.
Nu ma impresioneaza deloc faptul ca are 81 de ani, este lucida, este extrem de rea, lucru confirmat de rudele sale si are o locuinta superba lasata de fiica sa in Brasov, nu am dus-o cu pistolul la spate sa semneze acest contract, deci, nu-i cer decat sa-l respecte.
Multumesc pentru raspunsurile de pana acum.
reveniti, ati omis sa precizati informatiile esentiale asupra cazului. Ce fel de contract ati incheiat si ce clauze cuprinde?
Vorbiti de comodanta, atunci ati primit acel locatie cu titlu gratuit?
In orice caz, sunt ap0licabile dispzoitiile contractului, daca respecta legea in materie de contracte, inclusiv asupra modalitatilor de desfiintare a acestuia.
Daca va este f. greu, puteti sa reziliati acel act si sa cautati o alta solutie.
Din punct de vedere moral, va inteleg. Dar, pentru un sfat juridic, mai trebuie sa stiu in ce consta obiectul comodatului. Asupra a ce din acel imobil vi s-a transmis dreptul de folosinta: o camera cu accesoriile aferente, tot imobilul, o cota parte in folosinta comuna cu comodantul?
Spuneti ca ati discutat cu fiica acesteia. Ce calitate are fiica? Ea este proprietarul, sau mama ei? Cu cine ati incheiat contractul?
Sigur, contractul este legea partilor, iar acest lucru nu lasa loc de tocmeala. Numai ca, pentru a sti care sunt drepturile izvorate din aceasta lege, ar cam trebui sa-i cunoastem continutul, sa stim de unde incepe legea si unde se termina tocmeala.
Contract de comodat
clara112
A fost incheiat un contract de comodat intre doua societati comerciale. Destinatia imobilului - sediu social al firmei. In contractul de comodat s-a mentionat ... (vezi toată discuția)