avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... posibilitatea prestarii unei activitati generatoare de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

posibilitatea prestarii unei activitati generatoare de venituri in cazul pensionarii anticipate partial

In octombrie 2009 am solicitat pensionarea anticipata partial. In aceasta ipostaza, in momentul de fata, pot presta activitatea de casier(6ore/saptamana) in cadrul unei asociatii de proprietari? Daca raspunsul e afirmativ mi se poate indica si tipul de contract in baza caruia pot efectua aceasta activitate?:) Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dianapp , utilizator 13:35, 6 Iunie 2012
Nu, nu puteti!
Daca totusi vreti sa prestati aceasta activitate va trebui sa renuntati la pensie, pana la pensionarea la termen.

Indiferent de felul contractului, se face de catre asociatie declararea nominala a veniturilor si ati fi depistat cu activitate paralel cu pensia anticipata.
multumesc pentru raspuns!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii cu cabinete medicale gaif gaif Sunt asistent medical,pensionat anticipat si am solicitari de a presta acest serviciu.Am autorizatie de libera practica. INtREBARE: Am dreptul sa prestez ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii nicoleta12. nicoleta12. In anul 2007 o asociatie de proprietari incheie un contract de prestari servicii cu o persoana fizica autorizata, urmand a se face plata in doua transe: ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea unui contract de prestari servicii prin acord tacit catalinghitescu catalinghitescu Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si ma confrunt cu urmatoarea situatie: Dupa o buna perioada de timp de la preluarea mandatului,in ... (vezi toată discuția)