avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul fara plata

Domnule avocat,
Va rog sa imi spuneti daca as putea obtine un concediu fara plata, in cazul in care nu ma incadrez in niciuna dintre conditiile H.G. 250/1992, in situatia in care lucrez ca politist in M.I.R.A. si daca asa ceva este posibil. In ce masura as putea fii refuzat, iar daca as putea obtine acest concediu care ar fii perioada minima si cea maxima?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 24 Decembrie 2008
Poliţistul are dreptul la concedii de odihnă, concedii de studii şi învoiri plătite, concediu fără plată, în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preot angajat la cumul- zile concediu de odihna scoalahomocea scoalahomocea Am urmatoarea problema la o scoala. Preotul este incadrat la cumul, avand 9 ore in incadrare(0,50 norma). Conform normelor metodologice nr. 34.232/9.06.1998 ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata in sistemul bugetar jeanina_stoica jeanina_stoica care este durata minima si maxima de concediu fara plata pe care poti sa o iei intrun an fiind politist? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - cumul mirela44 mirela44 Am dreptul la concediu de odihna la al doilea loc de munca? Sau doar la primul? (vezi toată discuția)