avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contestatie CNSC -procedura de rezolvare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contestatie CNSC -procedura de rezolvare

Care este procedura exacta dupa trimiterea de ofertant la CNSC si la autoritatea contractanta a Contestatiei (cu privire la respingerea ofertei ca neconforma) si raspunsul cu punctul de vedere al autoritatii contractante??? Dupa primirea punctului de vedere mai trebuie formulat vreun raspuns sau se asteapta decizia CNSC?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 14:35, 6 Iunie 2012
Se asteapta decizia CNSC. Daca aveti obiectiuni la punctul de vedere al autoritatii sau alte elemente de adaugat la contestatie, puteti depune note scrise la CNSC, dar cat mai repede, pentru a putea fi analizate de CNSC inainte de emiterea Deciziei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare ce modifica total decizia cnsc lemontee lemontee Buna ziua, La o procedura de achizitie publica de prestari servicii, o societate a fost desemnata castigatoare, s-a depus contestatie la CNSC, care le-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie netransmisa la ac de catre contestator zinates zinates Ce trebuie sa faca AC in cazul in care e instiintata de catre cnsc ca s-a depus contestatie de catre unul din ofertantii necastigatori. Contestatia s-a depus ... (vezi toată discuția)
Urgent - oferta declarata de doua ori neconforma andr_georgi andr_georgi Am participat la o licitatie unde am fost declarati neconformi. Am facut contestatie la consiliul. CNSC ne-a dat dreptate in parte fapt pentru care in tremenul ... (vezi toată discuția)