avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impartire mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impartire mostenire

Parintii sunt mai apropiati de fratele meu mai mic caruia i-au facut mostenire cu clauza (ingrijire) jumatate din curte+casa construita nou la care am contribuit cu totii, prin scoatere din indiviziune, cealalta jumatate (casa parinteasca) au spus ca imi ramane mie si copiilor mei cu acelasi fel de act. In prezent, mama i-a spus sotiei ca vrea sa vanda si sa-mi ia si mie materiale pt 1~2 camere la o alta locatie dobandita pe legea 53(tineri casatoriti), iar restul sa-si ia o garsoniera sau alte cheltuieli personale.
Ce pot face in acest caz pentru a beneficia de dreptul meu egal cu al fratelui meu?!

Alte discuții în legătură

Impartire mostenire mariotn24 mariotn24 Parintii sunt mai apropiati de fratele meu mai mic caruia i-au facut mostenire cu clauza (ingrijire) jumatate din curte+casa construita nou la care am ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire de la parinti mihaela232 mihaela232 buna ziua,eu si fratele meu am mostenit un apatament cu 4 camere de la parinti nostri in urma decesului acestora s-au facut sucecesiunile corespunzatoare ... (vezi toată discuția)
Dobandirea unui imobil prin plata sultei hensongraphics hensongraphics Caut o solutionare la urmatoarea problema: doi frati, sa zicem X si Y, printr-un partaj voluntar dobandesc urmatoarele dintr-un teren cu casa parinteasca pe ... (vezi toată discuția)