Buna ziua! V-as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune: salariul se vireaza pe card.Eu am poprire pe salariu, oprita pe statul de plata, astfel incat de la banca ridic restul de bani.Initial, executorul judecatoresc trimisese si la banca poprirea.Dar in urma faptului ca mi se opresc banii deja pe stat si se vireaza bancii creditoare, in fiecare luna fac cerere de deblocare a sumei ramase.
As vrea sa stiu daca deschid cont la alta banca (pentru a primi niste bani) exista posibilitatea ca, urmarind CNP-ul meu, sa mi se retina si de acolo banii de catre creditor.
Multumesc pentru raspuns.Banii pe care ar trebui sa ii primesc in acel cont sunt din alta sursa decat salariul si creditorul (tot o banca) nu are cum sa stie ca eu mai am un cont deschis recent si sa trimita si la acea banca instiintare de infiintare a popririi.Ma gandeam la existenta unui sistem de urmarire a CNP-urilor unei persoane intre banci astfel incat sa se identifice orice suma intrata in orice cont al debitorului.
Proprire salar
danuta2002
Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)