avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poprire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poprire salariu

Buna ziua! V-as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune: salariul se vireaza pe card.Eu am poprire pe salariu, oprita pe statul de plata, astfel incat de la banca ridic restul de bani.Initial, executorul judecatoresc trimisese si la banca poprirea.Dar in urma faptului ca mi se opresc banii deja pe stat si se vireaza bancii creditoare, in fiecare luna fac cerere de deblocare a sumei ramase.
As vrea sa stiu daca deschid cont la alta banca (pentru a primi niste bani) exista posibilitatea ca, urmarind CNP-ul meu, sa mi se retina si de acolo banii de catre creditor.
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 17:44, 6 Iunie 2012
Nu exista aceasta posibilitate , decat daca se instiinteaza banca ca exista o poprire pe salariul dvs ...
Multumesc pentru raspuns.Banii pe care ar trebui sa ii primesc in acel cont sunt din alta sursa decat salariul si creditorul (tot o banca) nu are cum sa stie ca eu mai am un cont deschis recent si sa trimita si la acea banca instiintare de infiintare a popririi.Ma gandeam la existenta unui sistem de urmarire a CNP-urilor unei persoane intre banci astfel incat sa se identifice orice suma intrata in orice cont al debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz concret ; am o poprire pe numele meu care este data la b.e.j ... skayboy19 skayboy19 Caz concret ; Am o poprire pe numele meu care este data la B.E.J X pentru care mi se retine 30/33%, intre timp mi se mai pune o poprire de la B.E.J Y, e ceva ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi incasez banii pe delegatii dintr-un cont blocat laurae11 laurae11 Am conturile blocate de 1 an. Salariul mi-l ridic numerar, insa de un timp tot plec in delegatii, iar banii pentru transport mi se vireaza in cont, de unde nu ... (vezi toată discuția)
Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)