avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DISCRIMINARE IN FUNCȚIE DE SEX
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DISCRIMINARE IN FUNCȚIE DE SEX

Am mare nevoie de un sfat avizat în următoarea speță:
Dacă într-o companie lucrează 6 angajați care au aceleași atribuții trecute în fișa postului, băieți și fete, aproximativ aceeași studii, este considerată discriminare dacă nu au și același salariu? Având în vedere că salariul este confidențial, cum se poate solicita repararea acestei situații.
puteti sesiza consililu national privind combaterea discriminararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala mihaelaroxana11 mihaelaroxana11 Buna ziua, Pentru o societate care are 15 angajati este considerata concediere individuala daca se concediaza in aceeasi zi 3 salariati (posturi identice) ... (vezi toată discuția)
Are dreptate patronul marianelena marianelena pentru ca la sotie la serviciu aceasta este discriminata direct ,exercitand o presiune morala enorma pt. asi da demisia ,astazi am telefonat la servicii la ... (vezi toată discuția)
Cum te poti apara in fata unui sef care vrea sa te concedieze? mac16x mac16x Cum se poate apara , in mod legal, un salariat al carui sef direct nu are alta preocupare decat sa urmareasca si sa adune probe pentru concedirea sa, stiind ca ... (vezi toată discuția)