avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plata unei amenzi comunicate prin posta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plata unei amenzi comunicate prin posta

buna ziua, am primit o amenda prin posta in data de 05 iunie ora 12, daca o platesc maine (07 iunie) ma incadrez in cele 48 de ore ca sa platesc jumatate?multumesc
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 19:27, 6 Iunie 2012
Eu cred că vă încadraţi, dacă o plătiţi pe data de 7.
Neaparat la casierie unde achitati amenda sa aveti data postei pe plic, unii functionari mai trec si ora, copie dupa plic si proces verbal. Puteti, verificati ora scrisa pe plic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen plata amenda p.j. 48 ore gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! am si eu o nelamurire: am primit o amenda (3.000 lei) in urma unui control ITM. pe procesul verbal de control este trecut lizibil data si ora ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie prin posta Dan me Dan me As dori sa stiu daca aveti idee de cand se calculeaza cele 48 de ore in care se poate plati o amneda de circulatie /2, mulotumesc. In cazul meu am primit o ... (vezi toată discuția)
Bună seara, vă rog să mă ajuți într-o problemă: am primit ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara, vă rog să mă ajuți într-o problemă: am primit prin intermediul poștei Române un plic în care se afla un proces verbal de constatare a ... (vezi toată discuția)