As dori sa stiu daca aveti idee de cand se calculeaza cele 48 de ore in care se poate plati o amneda de circulatie /2, mulotumesc.
In cazul meu am primit o recomandata de la politia din alt oras unde am fost prins si nu am semnat pe loc procesul verbal, maine seara trec 48 de ore de cand am luat'o de la posta.
Termenu de 48 de ore decade de la momentul comunicarii corespondentei postale
In cazul dvs data si ora ridicarii sunt mentionate in evidenta oficiului postal de unde ati ridicat PV
Daca eram anuntat in email de raspunsul dv era foarte bine, nu am primit nicio notificare.
Din ce am constatat si eu azi cele 48 ore sunt de fapt 2 zile, si nici posta nu retine ora livrarii, deci 2 zile lucratoare de cand iau eu plicul de la posta, nimic de comentat.
Am mers sa platesc dar de la posta nu imi trecuse pe plic data livrarii plicului, nici nu stiam ca daca nu e trecuta pe plic cu pixul scris de mana - din cat am obs - nu pot sa platesc amenda la jumate, in final, asa ca dupa cum ati spus posta retine in evidenta data de livrare dar degeaba ca m'a trimis sa ma duc personal pe jos dus intors, am si zis mai aveti telefoane, email, cap, de ce sa ma duc eu dus-intors. Time is money si ma pot gandi ca inadins fac lucruri din astea, altii sunt plimbati rau nu asa... si alta chestie, daca erau la ghisee roboti ok nimic de zis dar era un om iar cum as fi procedat eu, daca imi era permis, as fi luat in calcul greseala postei si as fi tinut cont de ce spune cel bun de plata daca a depasit sau nu 2 zile.
Acum caut o metoda electronica sa confirm politiei plata, sper ca are un amarat de email unde sa trimit poza cu procesul verbal si cu chitanta.