avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... obtinere asutorizatie extindere constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

obtinere asutorizatie extindere constructie

buna ziua
As dori sa fac o camera lipita de casa .Care sunt actele necesare obtinerii aprobarii acestei constructii si ce costuri implica .Mentionez ca avem cadastru ,intabulare,plan topografic facute recent .Multumesc
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 18:42, 6 Iunie 2012
In primul rand obtinerea certificatului de urbanism. In functie de acesta obtineti autorizatia de constructie ( extindere). In certificatul de urbanism se vor mentiona ce documentatie trebuie depusa.In privinta pretului, consultati un specialist in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere casa: ce documente sunt necesare si care ar fi costurile? lorelai_w lorelai_w Buna seara, vreau sa fac o extindere la casa, sa construiesc o camera, o baie si o bucatarie, cu o suprafata de cca. 30 mp., lipita de casa. Ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Proiectarea unei case valy 84 valy 84 Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)