avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare autorizatie, depasire termen prevazut de OG ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare autorizatie, depasire termen prevazut de OG nr. 27/2003 - ma pot adresa instantei?

Am solicitat o autorizatie de la o institutie de nivel central,mentionez că legea pentru respectiva autorizatie nu prevede un termen strict de eliberare.
Autoritatea centrala a binevoit sa-mi raspunda dupa mai bine de 4 luni,si atunci raspunsul a venit ca fiind negativ.
Ma-m adresat lor s-a constate ca au depasit termenul legal(conf. og 27/2003) de 30 de zile si sa-mi emita respectiva autoriztie.
Am primit un raspuns dar fara sa aiba vreo legatura cu og 27/2003.
Ma pot adresa instantei?#-o

Alte discuții în legătură

Solicitare autorizatie geo-vem geo-vem Am solicitat o autorizatie de la o institutie de nivel central,#-omentionez că legea pentru respectiva autorizatie nu prevede un termen strict de ... (vezi toată discuția)
Aviz anfp...aprobare tacita? julien_slbz julien_slbz ANFP intarzie, nejustificat, emiterea avizului pt transformarea unui post de functionar public...Daca s-a depasit termenul legal de 30 de zile, se poate aplica ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta COMUNAVEDEA COMUNAVEDEA in ce act normativ este precizat termenul de 30 zile pentru eliberarea unei adeverinte (vezi toată discuția)