avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident fara victime si alcoolemie - consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident fara victime si alcoolemie - consecinte

fratele meu a facut un accident cu masina fara victime si a fost depistat cu o alcolemie de 0.56 ml in aerul respirat, as vrea sa stiu daca va fi pus sub urmarire penala sau i se va anula permisul?
~ Conținut șters la cerere ~
Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 336 alin. 1 c.p.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

Talos a scris:

Va rog am condus subinfluenta alcol și am avut 0,49 în aerul expirat poate să-mi anuleze permisul și ce să poate întâmpla, va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcol la volan florin17 florin17 intrebare de 1000 de puncte, am suflat in aparatul alcoltest unde a iesit o,87 dar nu am mers la spital, cum iese pana la urma ? (vezi toată discuția)
Recoltare probe biologice hashas hashas La o alcoolemie de 0.4 mg% la etilotest este necesara recoltarea de probe biologice? In caz de refuz de recoltare de sange pot exista consecinte penale? (vezi toată discuția)
alcooltest NarcisaDaiana NarcisaDaiana Daca am fost testat cu aparatul firmei Petrofac,nu trebuia sa ma duca la recoltare de probe biologice?? (vezi toată discuția)