avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din strainatate

Lucrez si locuiesc in Spania si as dori sa stiu daca pot sa divortez fara sa plec din Spania.Si daca se poate care sunt actele necesare.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:13, 7 Iunie 2012
Daca ultimul domiciliu comun al sotilor a fost in Romania , da. Insa va trebui sa mandatati pe cineva, cu procura speciala, sa va reprezinte in procedura divortului.
Acte necesare: certificat casatorie in original, copie C.I., copie certificat nastere copii monori(daca aveti) si procura speciala.
Buna ziua. Daca sunteti reprezentata in instanta nu va fi necessar sa va deplasati personal in tara.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
Roxana alina Stancu , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate prin procura mariakar mariakar Buna ziua, doresc sa imi schimb C.I. deoarece m-am casatorit si mi-am schimbat numele. M-am casatorit in SUA. Am facut procura notariala la consulat ... (vezi toată discuția)
Inscriere casatorie si divort in romania cristiancosmin cristiancosmin buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)
Schimbare act identitate in germania Tataroiu Mihai Tataroiu Mihai Pot schimba buletinul in germania si ce acte im-i. trebuie (vezi toată discuția)