avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare act identitate in Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare act identitate in Germania

Pot schimba buletinul in germania si ce acte im-i. trebuie
Cel mai recent răspuns: Razvan Notar , utilizator 17:40, 5 Ianuarie 2021
Buna ziua,
Va trebui sa va interesati la ambasada Romaniei de la Berlin daca va poate face C.I acolo.
Actele sunt cele din tara:
- certificat de nastere
- certificat de casatorie 9daca este cazul0
- vechiul c.i.
- act care dovedeste domiciliul.
Nu va puteti schimba actul de identitate la ambasada. In schimb la ambasada puteti face o procura speciala prin care sa imputerniciti pe cineva care sa se prezinte cu actele dvs. la serv.de evidenta a persoanelor de la domiciliul dvs. din Romania. actele necesare sunt, cartea expirata, cartea de alegator, certif. de nastere, dovada adresei de domiciliu(contractul pe casa. Daca nu sunteti proprietar aveti nevoie de acordul proprietarului), dupa caz certif.de casatorie, de divort, de deces a sotului, de nastere a copiilor cu varsta pana in 14 ani, 7 lei taxa. Nu uitati ca trebuie sa trimiteti actele in original.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iulie 2017
Justitiarul711, utilizator
Mi-so inspirat buletinul
Tataroiu Mihai a scris:

Pot schimba buletinul in germania si ce acte im-i. trebuie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut buletin ue Valgero Valgero Buna ziua, Va rog sa ma ajutati deoarece ma aflu intr-o problema destul de delicata. Ma aflu in UK la munca iar ieri am observat ca nu-mi mai gasesc ... (vezi toată discuția)
Obtinere carte de identitate din germania crisan_ema85@yahoo.com crisan_ema85@yahoo.com Castorita cu un cetatean german doresc sa imi schimb buletinul in urma schimbarii numelui.Cum se poate face asta aici in Germania si ce acte imi sunt necesare. (vezi toată discuția)
Buletin pierdut in uk Cristina Varia Cristina Varia Buna ziua as avea o intrebare .cum pot sami fac buletinul din nou pentru .ca mi l-am pierdut aici in Marea Britanie .mai nou orasul este blackburn .am cautat ... (vezi toată discuția)