avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere carte de identitate din Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere carte de identitate din Germania

Castorita cu un cetatean german doresc sa imi schimb buletinul in urma schimbarii numelui.Cum se poate face asta aici in Germania si ce acte imi sunt necesare.
~ Conținut șters la cerere ~
Mai intai solicitati inscrierea certificatului de casatorie, dupa care actul de identitate.
Inscrierea o solicitati la ambasada sau consulat, ce aveti dvs. mai aproape. Pentru buletin imputerniciti pe cineva prin ambasada sa se prezinte la serv. de evidenta de la domiciliul dvs. din Romania pentru a va solicita cartea de identitate. Pentru aceasta trebuie sa-i trimiteti imputernicirea, fotografiile stampilate de ambasada, certif. de nastere, de casatorie, contractul pe casa si taxa de 12 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!!!-recunoastere casatorie in romania codruta10 codruta10 Am si eu nevoie de niste informatii. Tocmai m-am casatorit cu un cetatean german pe teritoriul germaniei, ce acte imi trebuie sa imi recunoasca casatoria si in ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut in uk Cristina Varia Cristina Varia Buna ziua as avea o intrebare .cum pot sami fac buletinul din nou pentru .ca mi l-am pierdut aici in Marea Britanie .mai nou orasul este blackburn .am cautat ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate rita2121 rita2121 Buna ziua si bine vam gasit. am si eu o intrebare in legatura cu buletinul ... m-am casatorit acum in anul 2012 si acum Luna vitoare este divortul. noi ne-am ... (vezi toată discuția)