avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut buletin UE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut buletin UE

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati deoarece ma aflu intr-o problema destul de delicata.

Ma aflu in UK la munca iar ieri am observat ca nu-mi mai gasesc buletinul. Tin sa precizez ca muncesc legal aici. Problema este ca pe 7 noiembrie voi pleca in excursie in alta tara iar eu momentan nu am buletin iar libere sa plec in tara nu mai am.

Cum pot proceda in situatia de fata fara sa mai merg in tara?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:25, 19 Octombrie 2016
Mergeti la ambasada si imputerniciti pe cineva -pe baza unui titlu de calatorie-sa va solicite cartea de identitate din tara. Trimiteti imputernicirea, pozele stampilate de ambasada, certif. dvs. de nastere, dupa caz casatorie si daca aveti copilasi cu varsta pana in 14 ani le trimiteti si certif.de nastere ale acestora, contractul pe casa si va solicita buletinul la serv.de evidenta de la domiciliul dvs. din Romania, dupa care va trimite actele in UK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare act identitate in germania Tataroiu Mihai Tataroiu Mihai Pot schimba buletinul in germania si ce acte im-i. trebuie (vezi toată discuția)
Buna ziua!!!-recunoastere casatorie in romania codruta10 codruta10 Am si eu nevoie de niste informatii. Tocmai m-am casatorit cu un cetatean german pe teritoriul germaniei, ce acte imi trebuie sa imi recunoasca casatoria si in ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut in uk Cristina Varia Cristina Varia Buna ziua as avea o intrebare .cum pot sami fac buletinul din nou pentru .ca mi l-am pierdut aici in Marea Britanie .mai nou orasul este blackburn .am cautat ... (vezi toată discuția)