avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice completare contestare decizie licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

completare contestare decizie licitatie

Buna ziua
Doresc sa contest decizia pe care o autoritate contractanta a luat-o si am gasit modelul de contestatie dar apare

Motivele care stau la baza contestatiei sunt :
- In fapt…………………………………………..
- in drept :……………………………………….
Ce anuime trebuie sa specific.
Am citit ca daca nu este completata corect contestatia va fi respinsa
Multumesc.
Maria
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:10, 7 Iunie 2012
In motivarea in fapt veti face referire la aspectele pe care le contestati din decizia autoritatii contractante iar in motivarea in drept veti face referire la reglementarile legale ( textele de lege) incalcate de autoritatea contractanta prin decizia luata.
Pe site-ul CNSC gasiti ce trebuie sa contina o contestatie :
[ link extern ]
Nu va fi respinsa obligatoriu, dar va fi analizata ca atare si are toate sansele sa fie respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie licitatie seap alext09 alext09 Buna seara, Am participat la o licitatie online, prin intermediul SEAP dar am fost respinsi la oferta tehnica si am depus contestatie la autoritatea ... (vezi toată discuția)
Termene comunicare decizii donigao donigao Buna seara M-am confruntat azi cu o pb care mi-a stricat toata ziua.... Am participat in luna decembrie la o procedura de cerere de oferte cu faza finala ... (vezi toată discuția)
Decizie ciudata contestatie cnsc build.ing build.ing Am formulat o contestatie la o procedura de cerere de oferta (la care am fost singurul ofertant), la care mi s-a declarat oferta inandmisibila, pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)