avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Referitor concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Referitor concediu postnatal

Dupa terminarea concediului postnatal (dupa 3 luni) ce pasi trebuiesc urmati in raport cu angajatorul (institutie publica) si ce legi se aplica?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:48, 7 Iunie 2012
Depuneti cerere pentru concediu de crestere a copilui in varsta de pana 2 ani si indemnizatie!
1. Depinde ce doriti sa faceti in continuare.

2. Daca doriti sa intrati in CCC pana la 1 an sau 2 ani faceti cerere catre angajator si apoi depuneti actele la Primarie (v. OUG 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunarã pentru creşterea copiilor).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru tatal pompier olivottom olivottom Buna ziua, Lucrez in MAI, la ISU din septembrie 2006 si intentionez sa fac un mostenitor. Am hotarat impreuna cu sotia sa intru eu in Concediul Post natal si ... (vezi toată discuția)
Concediul pre si postnatal sircuanda sircuanda Buna seara, am o intrebare , puteti sa imi spuneti daca in concediul prenatal imi iau 30 de zile, restul de 96 le pot lua toate dupa nastere (concediul ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si concediul de crestere copil AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri. Stiu ca acel concediu de maternitate de 126 zile, din care obligatoriu minim 42 dupa nastere se plateste cu 85% din ... (vezi toată discuția)