avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare pe perioada determinata

Buna ziua.
Am si eu o intrebare: intr-o institutie bugetara, cum se fac angajarile pe perioada determinata, pe posturile ramase libere din cauza plecarii in CCC a titularilor de post? Prin concurs?
Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 7 Iunie 2012
Potrivit codului muncii, posturile vacante se scot la concurs.Pentru inlocuirea titularului apreciez ca se poate incheia un CIM pe perioada determinata printr-o selectie de CV-ur isau alta procedura agreata de angajator.
depinde ce fel de functie este;
contractuala conform procedurii stabilite
funtie publica conf oug34/2009 respectiv L188/1999
oricum in institutiile publice ocuparea posturilor temporar vacante se face prin concurs
Fiind vorba de sectorul bugetar , angajarile se fac prin concurs indiferent de durata c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen pe un post suspendat?! sasa25 sasa25 Sotia mea ocupa un post de consilier superior temporar vacant la o institutie deconcentrata din data de 11.05.2010'...pana la incetarea mandatului de primar\", ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca... cu concurs sau fara concurs?? alessiaionescu alessiaionescu Sunt angajata pe perioada determinata pe un post de muncitor tr. III. La un liceu. In luna ianuarie 2014, secretarul s-a pensionat la limita de varsta, postul ... (vezi toată discuția)
Procedura de ocupare a unui post prin redistribuire Oniga Oniga Buna ziua. Rugamintea mea este daca puteti sa ma indrumati vis a vis de pasii ce trebuie urmati pentru a putea ocupa un post suspendat, prin redistribuire ... (vezi toată discuția)