avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

buna ziua,
as dori sa stiu ce pot face in cazul in care primaria mi-a dat in schimbul unui teren un altul dar impartit pe numele a trei persoane din familie. precizez ca titularul de drept a fost doar tatal meu iar acum figureaza ca proprietari si unchiul dar si bunica mea. multumesc
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 11:45, 7 Iunie 2012
V-a dat şi titlul de proprietate sau v-a pus numai în posesie?
nu...doar pus in posesie...pe numele a 3 persoane
Aşa cum mă aşteptam primăria nu v-a dat titlu de proprietate ci doar v-a amăgit, pentru a obţine voturi de la dvs în campania alegerilor.
Punerea în posesie nu echivalează titlu de proprietate.
Este o practică a primarilor de a păcăli astfel alegătorii, iar după trecerea alegerilor o să vă trimită în instanţă pentru a-i da în judecată în vederea obţinerii titlului de proprietate.
Iar în instanţă vor solicita respingerea acţiunii dvs. Sunt pline instanţele de astfel de procese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui bun inainte de emiterea titlului de proprietate ContSters147428 ContSters147428 In afara de proprietar (titularul ), cine poate cere titlul sau de proprietate, in ce scop, si ce demersuri trebuiess efectuate ? =D> (vezi toată discuția)
Anulare sau modificare titlu de proprietate andreicosminus andreicosminus In situatia in care s-a emis un titlu de proprietate pentru o suprafata mai mica decat cea cu care defunctul s-a inscris in registrul agricol (conform ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am asupra unui teren al carui mostenitor sunt .dar fara dezbaterea succesiunii? cornaca cornaca As dorii sa intreb pe cei care au cunostinta- Ce drepturi am asupra unui teren agricol, al carui mostenitor legal sunt. Tatal meu a decedat in anul 2000 in ... (vezi toată discuția)