avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolatia termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolatia termica

Suntem o asoc. de proprietari la un bloc cu 10 etaje.S-a hotarat, intr-o adunare generala , inceperea lucrarilor de izolatie termica a blocului. Mentionez ca avem centrala de bloc, deci costurile ar fi mai reduse in cazul izolarii tuturor apartamentelor.Exista vreo lege prin care asociatia ii poate obliga pe cei (putini la numar)care nu vor sa -si izoleze apart.?
Va multumesc anticipat.
Legea asociatiei de proprietari prevede ca majoritatea hotărăște. Simplu. Dacă nu sunt de acord, respectivii proprietari pot depune în instanță contestație la decizia Comitetului sau Adunarii generale a proprietarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiu de caz szabyku szabyku Buna. Am cateva nelamuriri cu urmatoarele aspecte/probleme : 1. E legata de reabilitatea termica a blocurilor. ''Asociaţia de proprietari va prezenta la ... (vezi toată discuția)
Abuz / interes personal administrator asociatie proprietari rexhunt rexhunt Stimati forumisti, as dori sa primesc niste raspunsuri pertinente la urmatoarele intrebari: 1. Pot fi obligat la plata izolarii partilor comune (in conditiile ... (vezi toată discuția)
Izolatie pod bloc aionita1 aionita1 Buna seara! Intr-un bloc construit in 2009, la ultimul etaj sunt 7 apartamente deasupra cărora este placa de beton si un pod care nu are niciun fel de ... (vezi toată discuția)