avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Buna ziua!!

As dori sa stiu daca exista termen pentru depunerea unei contestatii la executare.
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 12:26, 7 Iunie 2012
In principiu, termenul in care puteti formula contestatie la executare este de 15 zile de la data cand ati luat la cunostinta despre actul de executare pe care il contestati. Totusi, depinde impotriva carui act de executare formulati contestatia.
Este vorba despre o somatie al executorului judecatoresc care in baza unei sentinte procesul fiind cu o banca are o sentinta definitiva.Eu am domiciliul la adresa mentionata dar
si adresa flotant in alta localitate unde m-am aflat mai mult timp astfel nu am primit somatia decat dupa o luna adica pe 25.05.2012.Mai pot sa fac contestatie la executare sau ce este de facut.
Va multumesc
Termenul este de 15 zile de la data primirii somatiei, in acest caz. Sunteti in termen, puteti formula contestatia la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita alex_gav alex_gav Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori si eu un raspuns .Anul trecut am luat pe firma un credit la care sotul a pus gaj masina,am platit primele 3 rate dupa care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare galati galati buna ziua, am o rugaminte, imi puteti spune va rog cand trebuia formulata o contestatie in anulare prima data cand s-a primit somatia sau se poate si ... (vezi toată discuția)