avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare debite
Discuție deschisă în Executare silită

executare debite

Am ramas restanta la banci in urma taierilor salariale si a unor probleme personale.Nu am bunuri pe numele meu, locuiesc la mama mea.Salariul de 860ron este grevat de o poprire de 600 roni.Am primit instiintare de la executor de la oalta banca? ce mi se poate intampla?Vreau sa platesc pemasura ca va scadea debitul celalalt!
Cel mai recent răspuns: tatianaardeleanu , utilizator 11:45, 7 Iunie 2012
Daca pe langa poprirea pe care o aveti deja se mai instituie inca o poprire, asa cum am inteles din cele spuse de dumneavoastra, acestea 2 nu au voie sa depaseasca jumatate din venitul lunar net al dumneavoastra.(consultati si art. 409 C.Proc.Civ)
Intrebarea mea este: venitul net al dumneavoastra este 860 ron? Pentru ca mi se pare ca suma ce se retine cu titlu de poprire este mult prea mare.
In rest, daca spuneti ca nu aveti niciun fel de bun pe numele dumneavoastra, cam greu sa mai execute ceva.
Inca o intrebarea.....ati garantat cu vreun bun la banca?
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
andrada_sb, utilizator
Nu am garantat cu nici un bun! suma aceasta am fost eu de acordcu ea fiind un CAR cu giranti sa scap mai repede!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu aartist aartist Buna-ziua, Acelasi salariat are o poprire de 1/4 din salariu pentru obligatia de intretinere si 2300 lei poprire pentru neachitarea datoriilor bancare. ... (vezi toată discuția)
Amanare poprire calytul calytul Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)