avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anuntare sarcina si reducerea normei cu 1/4
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anuntare sarcina si reducerea normei cu 1/4

Buna ziua,

Sunt insarcinata si in 15.05.2012 medicul de familie mi-a dat adeverinta pentru locul de munca pt anuntare sarcina. Din 15 pana in 30 mai nu au vrut sa-mi primeasca adeverinta, ba mai lasa, ba mai stai. In 30.05 le-am facut notificare scrisa si impreuna cu adeverinta le-am trimis-o pe mail. La inceputul lui iunie am primit de la medicul specialist scrisoare medicala de reducere a normei cu 1/4. Nici pe asta nu mi-o primeste nimeni. Am scanat-o astazi si am trimis-o pe mail-ul firmei.
Este in regula daca am trimis pe mail actele? Originalele zac la mine pe birou pt ca nu vrea nimeni sa le ia. In plus de o saptamana ii cer contabilei o adeverinta pt CAS si ma tot amana.
Ce sa fac?Legea 25/2004 art 13 este in vigoare, nu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_f , utilizator 13:07, 7 Iunie 2012
Faceti urgent o sesizare la ITM.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Contabila firmei mi-a falsificat semnatura de ani de zile in toate actele firmei,ea imi semna toate actele pe care trebuie sa le semneze un angajat(fisa postului, state, instruiri, etc), mie nu imi dadea aproape nimic sa semnez niciodata, ca sa nu vad.
In plus eu anul trecut nu mi-am luat concediu, dar super contabila m-a pus toata luna decembrie in concediu. Acum vreau sa imi iau concediul de pe anul trecut dar se pare ca nu mai am.Oricum se poate constata foarte simplu ca am lucrat: am facut si semnat acte toata luna, am trimis n mail-uri. Ce este de facut? Cu ce sa-i sperii ca la ITM au numai cunostinte?
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
alina_f, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! anagjatorii ma terorizeaza! alina_f alina_f Buna ziua, Sunt insarcinata, medicul specialist mi-a recomandat, din cauza unei boli cronice de care sufar reducerea normei cu 1/4 conform legii fara ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de salariat se poate "ridica" numai de la sediul firmei? jbeginer jbeginer Buna ziua, Pentru internare in spital am nevoie pe langa biletul de trimitere si cardul de sanatate, si de adeverinta de salariat. Ma aflu in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! lucrez din luna august 2019 la o firma , de curand ... Frank29 Frank29 Buna ziua ! Lucrez din luna august 2019 la o firma , de curand aceasta firma s-a inchis in luna iulie 2020 si am trecut pe alta firma cu acelas patron . Eu ... (vezi toată discuția)