avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitia unui bun mobil in favoarea unui minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitia unui bun mobil in favoarea unui minor

Buna ziua!
M-ar interesa daca un anumit bun poate fi alocat unui minor. Mai exact pot inscrie un autoturism si pe numele copilului sau exista o alta procedura? Eventual...o specificatie testamentara sau de donatie?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Se poate dona un imobil unui minor? dacă da, care este procedura? fany123 fany123 Buna ziua! Sora mea vrea sa doneze apartamentul fiicei care este minora (in varsta de 6 ani) se poate? Si daca da, care este procedura?. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Act de proprietate pe numele unui minor in varsta de 1 an alinamariah alinamariah buna ziua ! as vrea sa construiesc o casa si pentru siguranta copilui meu in caz de divort cu sotul sau deces al unuia dintre noi copilul sa fie singurul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, eu sunt despărțită de soț, avem un copil care ... tamcris tamcris Bună ziua, eu sunt despărțită de soț, avem un copil care a rămas în grija mea! Fostul meu soț mai are o fată cu altă femeie! Întrebarea mea este, ... (vezi toată discuția)