Buna ziua.
Am fost data in judecata pentru anularea unui contract de vanzare cumparare de catre tatal meu. Am fost citata pentru interogatoriu la urmatoarea infatisare. As vrea sa stiu daca pot solicita ca avocatul sa vorbeasca in locul meu si daca avocatul poate interveni in cazul in care eu ma blochez la vreo intrebare din cauza stresului sau a emotiilor. Mi-a spus cineva ca avocatul nu poate interveni absolut deloc atunci cand judecatorul discuta cu cel interogat. Este adevarat?
Multumesc anticipat.
Interogatoriul este luat personal, nu prin avocat.
Totuși, avocatul dvs se poate opune anumitor întrebări, dacă acestea nu îndeplinesc condițiile de admisibilitate ale probei: nu privesc fapte personale, nu au legătură cu pricina, nu sunt utile, neputând duce la dezlegarea cauzei.
Va multumesc mult pentru raspuns. Sunt totusi nedumerita de un lucru. Am asistat la un proces in care judecatorul a intrebat-o ceva pe o doamna (o cunostiinta), aceasta din cauza emotiilor aproape ca nu a fost in stare sa scoata o propozitie, i se facuse chiar si rau, iar avocata acesteia totusi nu s-a bagat absolut deloc. Judecatorul s-a purtat extrem de urat cu aceasta necitind anterior absolut nimic din intampinarea depusa. Nici la procesul meu pana in momentul de fata (au fost 3 infatisari), judecatorul nu are habar de intampinarea depusa de mine. Nu mi se pare corect sa se procedeze astfel. In astfel de cazuri in care cel ce este interogat, nu se simte bine si se blocheaza, avocatul nu are voie sa intervina? se considera ca ar influenta cumva declaratia?
Interogator
dienusa
eu sunt parata si sunt chemata la interogator...nu stiu in ce consta acest interogator...normal arfi trebuit ca reclamanta sa fie chemata(vrea sa "fure" ... (vezi toată discuția)