avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit vanzare apartament veterani (sotie) de razboi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit vanzare apartament veterani (sotie) de razboi

Buna ziua,

Exista cumva o facilitate privind scutirea de impozit datorat vanzarii imobilului pentru veteranii si/sau vaduva necasatorita a veteranului de razboi?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 02:44, 8 Iunie 2012
Facilitatea fiscala conform legii 571/2003, pt veterani de razboi sau sotii de veterani de razboi nerecasatorite, este ca acestia nu datoreaza impozit pt imobil, teren imobil si teren agricol pana in 5000 hectare. Dar cred ca dvs va referiti la acel impozit care se achita ca urmare a vanzarii imobilului la notariat si care este in functie de valoarea apartamentului? Daca la acest impozit va referiti, sa stiti ca nu exista nici o facilitate de scutire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren agricol floaresdaniela floaresdaniela pentru sotiile vaduve nerecasatorite ale veteranilor de razboi scutirea de impozit functioneaza pt 5 ha. Dar daca sotul, veteran de razboi, a fost si detinut ... (vezi toată discuția)
Taxa teren veteran de razboi eugen1959 eugen1959 pt un teren inchiriat de la Primarie, veteranul de razboi trebuie sa plateasca taxa teren? Sau este scutit cf lg 303/2007 : \"6. La articolul 16 e) scutirea ... (vezi toată discuția)