avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dejectii,resturi menajere aruncate in curtea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dejectii,resturi menajere aruncate in curtea mea

buna ziua,cu respect va rog, sa ma sfatuiti la ce anume pot sa recurg sa pot rezolva o problema ce dureaza de ceva vreme,pe care o am cu un vecin/am o proprietate la tara si merg acolo la sfarsit se saptamana uneori mai rar,vecinul din fata casei a facut gauri in temelia gardului si toate dejectiile de la animale si resturile menajere se scurg la mine in curte.am facut sesizari catre primarie si catre politie si nu s-a lat nici o masura.ce,cui si cum sa ma adresez?mentionez ca proprietar este tatal meu si nu are nici o putere de convingere asupra vecinului care este un om mai influent si n-e ignora...va multumesc

Alte discuții în legătură

Construire gard cu temelie intre vecini catana aurora cristina catana aurora cristina La tara unde eu am act de proprietate si cadastru facut ,vecinul meu si-a construit un gard cu temelie care delimiteaza proprietatea mea de a lui , gard care ... (vezi toată discuția)
Gauri in gard pentru scurgere apa ploaie Blogarel Blogarel Salutare ! La coltul casei se strange apa strict de la picaturile de ploaie care cad intre zidul casei si gard ( apa pluviala este colectata). Pentru a se ... (vezi toată discuția)
Distanta intre fosa septica a vecinilor si gardul nostru eugenial eugenial Buna ziua Vecinii nostri si-au facut fose septice, una chiar neacoperita (pentru mizeriile animalelor) langa gardul nostru. Asa ca Livada noastra este ... (vezi toată discuția)