buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o parere in legatura cu o mostenire pe care vreau sa stiu daca o mai pot revendica. mama a murit in 1975.bunica dupa mama a decedat in 1988.fratele cel mai mic al mamei ne-a chemat pe toti la notar ,pe atunci la tribunal. acolo unul dintre nepoti a spus ca casa bun icilor cu tot cu teren valoreaza mai mult decat declarase inchiul in acte. atunci notarul a scris in fata noastra o solicitare catre Primarie in vederea reevaluarii casei si rerenului si ne-a pus pe toti cei de fata sa semnam acesta cerere.am semnat ultima in coltul de jos al foii.am asteptat in zadar atatia ani sa-mi revina si mie o parte din ceea ce se cuvenea mamei mele, am discutat si cu unchiul dar refuza sa-mi acorde dreptul cuvenit. pe copia certificatului de mostenitor sunt trecuta ca renuntator dar numele de familie este cel de dinainte de casatorie iar prenumele nu este al meu.bunicul a decedat mai tarziu si i-a facut acte unchiului.credeti ca mai am sanse sa obtin ceva ? va multumesc pentru rabdare.