avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Somatie catre datornic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Somatie catre datornic

Buna ziua


Referitor la punctul 3 din ultima mea interventie cu acelasi titlu doresc sa vin cu o situatie concreta. Anul trecut, din motive obiective, am ajuns sa fiu restantier la intretinere cu o suma de aproximativ 20 milioane lei vechi. Am primit o citatie-somatie (lipita pe usa apartamentului) din partea asociatiei si a unei case da avocatura, prin care eram somat sa platesc suma restanta plus penalizarile cuvenite, ceea ce am si facut, ajungad la zi cu intretinerea. In urmatoarea luna insa, in cuantumul sumei de intretinere curenta, a fost introdusa si o suma de 2,5 milioane. Am primit explicatie ca suma reprezinta cheltuielile asociatie catre casa de avocatura. Din pacate nu am facut nici un demers sa rezolv aceasta situatie, considerand ca ma costa mai mult un avocat decat suma respectiva. Cred in continuare ca nu a fost legal cum s-a procedat. Ce puteam face si daca dupa aproximativ 10 luni mai pot face ceva.
Va multumesc,
T Costache
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:39, 7 Iunie 2012
Interventie moderator

Va rog sa continuati discutia acolo unde ati lasat-o, in topicul pe care l-ati deschis anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie catre datornic tincostache tincostache Buna ziua Fiind profan in probleme juridice va rog sa ma lamuriti in trei probleme. 1. Asociatia de proprieteri (locatari) este sau nu obligata sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita - amenintari cirstoceaelena cirstoceaelena buna seara am primit o citatie acasa de la un birou executor in care se afla o somatie prin care ma someaza ca in una zi sa achit o suma sunand la nr de tel la ... (vezi toată discuția)
Penalizari abuzive tomasso tomasso In lista de plata curenta a intretinerii unele apartamente figureaza cu restanta 0 dar cu sume cu titlu de penalizari corespunzator anilor ... (vezi toată discuția)