avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Numar ordine casa de marcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Numar ordine casa de marcat

Buna ziua. A fost administratorul firmei la dgfp galati pentru a lua un numar de ordine petru fiscalizarea unei case marcat, dar i s-a cerut sa faca o adresa catre acesta directie, spunandu-i-se ca asa sunt prevederile legale. Imi puteti spune cam cum ar trebui sa fie formulata aceasta adresa? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:25, 7 Iunie 2012

CERERE
de atribuire a numarului de ordine din Registrul de evidenta
a aparatelor de mercat electronice fiscale, instalate in judetul ______________

Societetea Comerciala __________________________________________________________ , adresa _____________________________________________________ , C.U.I. _________________ , reprezentata legal prin _________________________________ posesor al C.I. seria _____ nr. _______, eliberat de _______________, in calitate de ________________, declar ca am achizitionat la data de _________ un numar de __ aparate de marcat electronice fiscale, avand urmatoarele elemente de identificare:

Marca ______________ , modelul _____________, seria aparatului ______________, numarul si data avizului de distributie si de utilizare a aparatelo de marcat electronice fiscale _____________________

LOCUL DE INSTALARE _____________________________________________________________
Prin prezenta solicitam atribuirea numarului de ordine din Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate in judetul _________ pentru fiecare aparat achizitionat, in vederea instalarii si fiscalizarii acestuia.


Conducatorul unitatii solicitante,
__________________________________________
(semnatura si stampila)Cererea se intocmeste in doua exemplare.
da...am depus deja o astfel de cerere in dublu exemplar, insa ei cer si o adresa...au spus ca asa "zice in lege"...aveti idee de vreo astfel de lege?
Nu imi dau seama la ce adresa fac referire cei de la finante. :-/Persoana respectiva trebuia sa ceara mai multe informatii, in acest caz.

Dosarul pe care il depune agentul economic la D.G.F.P. trebuie sa contina urmatoarele documente:
1. Cerere de atribuire a numarului de ordine din Registrul de evidenta al A.M.E.F. (2 exemplare) ;
2. Cod unic de inregistrare - copie ;
3. Contract de inchiriere spatiu - copie (dovada spatiu) pentru locul de amplasare al casei de marcat ;
4. Factura fiscala de cumparare a A.M.E.F. - copie ;
5. Dovada achitarii facturii fiscale (O.P. / Chitanta) - copie ;
6. Proces verbal de sigilare;
7. Avizul privind distribuirea si utilizarea A.M.E.F.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru edys_cafe edys_cafe daca o societate are sediul social cu activitate mai trebuie sa scoata punctul de lucru??? (vezi toată discuția)
Sediul firma intr un judet si punct de lucru in alt judet ??????????? husaru anca husaru anca buna ziua, va rog sa imi spuneti cum sa procedez in situatia urmatoare ,sediul societatii este in jud hr si doresc sa deschid un punct de lucru in jud nt ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa de marcat AvadaniG AvadaniG In luna decembrie anul trecut mama mea a radiat un I.I pentru a ramane in concediu de maternitate. Am decis ca eu sa infiintez un I.I si sa mergem in ... (vezi toată discuția)