avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Numar ordine casa de marcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Numar ordine casa de marcat

Buna ziua. A fost administratorul firmei la dgfp galati pentru a lua un numar de ordine petru fiscalizarea unei case marcat, dar i s-a cerut sa faca o adresa catre acesta directie, spunandu-i-se ca asa sunt prevederile legale. Imi puteti spune cam cum ar trebui sa fie formulata aceasta adresa? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:25, 7 Iunie 2012

CERERE
de atribuire a numarului de ordine din Registrul de evidenta
a aparatelor de mercat electronice fiscale, instalate in judetul ______________

Societetea Comerciala __________________________________________________________ , adresa _____________________________________________________ , C.U.I. _________________ , reprezentata legal prin _________________________________ posesor al C.I. seria _____ nr. _______, eliberat de _______________, in calitate de ________________, declar ca am achizitionat la data de _________ un numar de __ aparate de marcat electronice fiscale, avand urmatoarele elemente de identificare:

Marca ______________ , modelul _____________, seria aparatului ______________, numarul si data avizului de distributie si de utilizare a aparatelo de marcat electronice fiscale _____________________

LOCUL DE INSTALARE _____________________________________________________________
Prin prezenta solicitam atribuirea numarului de ordine din Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate in judetul _________ pentru fiecare aparat achizitionat, in vederea instalarii si fiscalizarii acestuia.

Conducatorul unitatii solicitante,

Cererea se intocmeste in doua exemplare.
da...am depus deja o astfel de cerere in dublu exemplar, insa ei cer si o adresa...au spus ca asa "zice in lege"...aveti idee de vreo astfel de lege?
Nu imi dau seama la ce adresa fac referire cei de la finante. :-/Persoana respectiva trebuia sa ceara mai multe informatii, in acest caz.

Dosarul pe care il depune agentul economic la D.G.F.P. trebuie sa contina urmatoarele documente:
1. Cerere de atribuire a numarului de ordine din Registrul de evidenta al A.M.E.F. (2 exemplare) ;
2. Cod unic de inregistrare - copie ;
3. Contract de inchiriere spatiu - copie (dovada spatiu) pentru locul de amplasare al casei de marcat ;
4. Factura fiscala de cumparare a A.M.E.F. - copie ;
5. Dovada achitarii facturii fiscale (O.P. / Chitanta) - copie ;
6. Proces verbal de sigilare;
7. Avizul privind distribuirea si utilizarea A.M.E.F.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru edys_cafe edys_cafe daca o societate are sediul social cu activitate mai trebuie sa scoata punctul de lucru??? (vezi toată discuția)
Transfer casa de marcat intre societati g_adry g_adry Se poate transfera o casa de marcat de la o societate cu activitatea suspendata catre o alta societate? Detalii? (vezi toată discuția)
Casa de marcat edusa edusa am si eu omare dilema , daca am mutat punctul de lucru cat timp pot functiona cu casa de marcat pe vechiul punct de lucru.? (vezi toată discuția)