avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie ?

as dori sa stiu si eu ...fratimiu e inchis din 21 ianuarie pt k a vrut sa fure o teava si a iesit omul ala afara si la batut si acm e bagat la talharie ...e normal sa al bage la talharie???si el mai avea si suspendare 2 ani...cam cat ar avea de executat???/va rog raspundetimi...multumesc
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 14:22, 8 Iunie 2012
Furtul săvârşit prin înttrebuinţarea de violenţe e considerat tâlhărie. Îi vor revoca pedeapsa de 2 ani pe care i-o vor aduna cu pedeapsa pentru tâlhărie.
Sfatul meu e să recunoască săvârşirea infracţiunii dacă este vinovat, pentru a i se aplica o reducere cu o treime a pedepsei pentru tâlhărie.
Cred că ar fi bine să-i angajaţi un avocat pentru obţinerea unei pedepse cât mai mici.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
Francisc Gerber, Avocat
pai asa din ce ziceti e talharie. si cei 2 ani se vor adauga la pedeapsa ce o va primi pentru talharie.
ar fi indicat sa recunoasca dar e posibil sa fi intrat din gresala in acea curte si nu ca sa fure ceva.
depinde si ce probe sunt impotriva.
De aceea am precizat să recunoască "dacă este vinovat" .
Nu sfătuiesc persoanele implicate să recunoască fapte pe care nu le-au săvârşit numai pentru a li se aplica o pedeapsă diminuată.
Consider că, date fiind circumstanţele personale ale făptuitorului, este cazul angajării unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol mihai_claudiu mihai_claudiu Va rog frumos sa ma ajutati,fratele meu saptamana trecuta a fost la discoteca si a fost suspect ca ar fi violat,batut si talharit(i-a luat un inel si un ceas) ... (vezi toată discuția)
Talharia anditaru anditaru X este acuzat de talharie,la prima infatisare partea vatamata a spus ca doreste ca procesul sa se incheie dar judecatoarea nu afost de acord,dand alt termen ... (vezi toată discuția)
Complice de talharie . georgianamire georgianamire Am o intrebare care ma macina de ceva timp , in urma cu aproximativ un an de zile avand varsta de 16 ani am comis o magarie cu un tovaras de al meu . El mi-a ... (vezi toată discuția)