avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... GRASEALA LA UN TEREN INTRAVILAN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

GRASEALA LA UN TEREN INTRAVILAN

Bunicul meu are un teren intravilan trecut in titlu de proprietate de 2000mp,iar cineva mia spus ca nu este 2000 mp este mai putin,iar eu l-am masurat si este 1000mp.Se poate printr-un proces cu primaria sa ami taie din cei 2000 mp si sa ami dea diferenta de 1000 mp in alta parte?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 03:06, 8 Iunie 2012
Discutati cu cei care au emis titlul de proprietate, doar ei va pot lamuri cel mai bine ca sa nu ajungeti la proces. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala a comisiei locale a primariei ContSters253530 ContSters253530 Comisia locala a primariei cand a facut procesul verbal a uitatat sa treaca un teren intravilan de 2000 mp pe care se afla situata casa mea,deci a emis titlul ... (vezi toată discuția)
Acte premergatoare emiterii unui titlu de proprietate MD2013 MD2013 Buna ziua.Bunica mea are un teren intravilan cu constructie pe el intr-un sat. Pentru ca ne dorimsa ilvindem am contactat ofirma pentru documentatia ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan ContSters253530 ContSters253530 Detin un imobil pe o suprafata de teren intravilan de 2500 mp trecuta in titlu de proprietate,nu am cadastru nu am intabulare,iar vecinu de langa mine ... (vezi toată discuția)