Sunt eleva. Am un abonament la [editat] !! acesta l.am facut in noiembrie 2011. Pana acum 5 luni am platit facturile dar de cand mi.a venit suma de 300 Ron nu am avut cum sa mai platesc din cauza unor probleme! La inceput imi veneau niste facturi cum ca trebiue sa platesc suma respectiva..Lunile au trecut si nu au mai sosit nici un fel de facturi pana in ziua de azi cand am primit o notificare de la acea firma numita RECUPERATORI in care e precizata suma de 1000 Ron ! Mi-au dat termen 5 zile!! Mentionez ca atunci cand am facut abonamentul mi.au fost cerute buletinul pentru a imi face copie si Factura de utilitati pe ultima luna! Ce se poate intampla!! Vreau detalii,va rog!:hm:
Vei plati. Dar nu 1000 de lei.
Penalitatile de intarziere nu au cum sa depaseasca suma inscrisa la total de plata. Sfideaza recuperatorii, baga-i in black list si du-te si distreaza-te. Cand ai timp, plateste cu ordin de plata din banca, in rate, suma de pe factura. Tine chitantele pentru a face dovada ca esti bine intntionata. Succes
Sa platesc toata suma deodata? Adica sa inteleg ca e ceva necurat faptul ca mi- a venit 1000 lei?:O
ESte posibil sa fiu data in judecata sau risc sa fiu bagata in puscarie?!:rtfm:
Firme de recuperare
vladut75
in 2008 am facut un abonament la [ editat] ,spunea in contract ca nu pot vorbi mai mult de 70ron,dar cind mi.a sosit factura ...surpriza 700ron.am sunat la ei ... (vezi toată discuția)