avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concubinaj in Italia- rezidenta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concubinaj in Italia- rezidenta

buna seara,as vrea sa stiu daca este recunoscut concubinajul in italia,,adica eu si viitoarea mea sotie ,daca ma ajuta la rezidenta ,ea are deja .mersi mult
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:50, 8 Iunie 2012
In Italia nu este recunoscuta uniunea consensuala. Daca sunteti cetatean român, nu vad cum ar putea sa va ajute o eventuala recunoastere a uniunii consensuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria incheiata in romania intre un cetatean roman si unul italian urgent liapilat liapilat Buna ziua, As dori sa stiu, care ar fi drepturile mele in Italia calitate de viitoare sotie a unui cetatean italian, mentionez faptul ca acesta casatorie va ... (vezi toată discuția)
Recunoastere hotarare judecatoreasca de adoptie in ro emisa in germania AncaM78 AncaM78 Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie. Fiul meu(cetatean roman minor) dintr-o alta relatie tocmai a fost adoptat de sotul meu, cetatean german. Noi locuim ... (vezi toată discuția)
Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)