avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand ramane irevocabila o hotarare daca imi retrag ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand ramane irevocabila o hotarare daca imi retrag recursul declarat impotriva ei?

daca declar recurs/apel la o sentinta si in instanta imi retrag recursul termenul de raminere definitiva a respectivei sentinte decurge din momentul pronuntarii sistarii recursului sau de la pronuntarea primei instante?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 01:39, 8 Iunie 2012
de la pronuntarea instantei de apel/recurs asupra cererii de retragere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila? JosefC JosefC Buna seara.Am si eu o intrebare : dupa ce se da hotararea judecatoreasca, scrie \\" cu drept de recurs in X zile \\"...Daca in decurs de \\"x\\" zile nu se ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocavila ? sandry sandry buna ziua -in cazul unei sentinte care ramine definitiva prin nerecurare ,cind sau daca ea devine irevocabila ? tinind cont ca partile din cauza nu cer acest ... (vezi toată discuția)
S-a prescris sau nu? adrianaardelean adrianaardelean buna ziua va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc vis-a-vis de implinirea termenului de prescriptie povestea e foarte lunga am sa incerc sa o redau succint. e ... (vezi toată discuția)